Volg ons

Over ons

Gastheer Reginald en gastvrouw Daisy, aangenaam! Als koppel, businesspartners en ervaren herenkappers baten wij samen “The Gentleman” in Overijse uit. Géén klassiek kapsalon waar time money is, maar een high-end herenboutique met een vleugje luxe. Enjoy …

Onze liefde voor het vak

"The Gentleman" is de plaats bij uitstek waar mannen zichzelf kunnen zijn en echt trots naar buiten wandelen. We staan met twee voeten in de zaak, die de kers op de taart is van onze jarenlange ervaring in knippen, trimmen en scheren. Als koppel zijn we gelukkig en dankbaar dat we dezelfde passie delen. Ons vak? Dat is ons leven! En we hopen dat onze trouwe én nieuwe klanten dat voelen. We richten ons met onze luxueuze service en setting tot mannen met een neus voor trends en een gevoel voor stijl. Altijd voorzien van een warme toets!

“Als ik onze klanten de boutique zie verlaten met een trots gevoel, een rechte rug, een stralende blik alsof ze de wereld aankunnen, dan weet ik dat onze missie geslaagd is. Daar doen Daisy en ik het voor!” – Reginald, Gastheer.


Onze passie voor soigneren

Zelf houden we ervan onze klanten een stijlvol kapsel aan te meten. Maar daar stopt het niet. Verzorgd en leuk voor de dag komen doen ook wij als zaakvoerders met veel plezier. Net zoals ons salon zorgvuldig en classy onderhouden, afwerken en inrichten. Een kappersbezoek is bij “The Gentleman” een onvergetelijk ritueel. We soigneren je daarom van de begroeting, over de kappersbehandeling, tot het afscheid. Met een persoonlijke aanspreking, een aperitief in de lounge, een hoofdmassage en uitgebreid advies bij je grooming. Het resultaat? Sublieme me-time waar je met volle teugen van geniet!
 

“Iedere gentleman, traditioneel of trendy, vaste bezoeker of nieuwe klant, wordt getrakteerd op dezelfde hartelijke ontvangst. Een warm welkom is immers hét ideale begin van je totaalervaring bij 'The Gentleman.' ” – Daisy, Gastvrouw.


Wie is wie

The Gentleman

Wij geloven in de kracht van een buitengewoon kappersbezoek waar alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De beste verzorgingsproducten, sfeervolle achtergrondmuziek,… Met de luxezaak “The Gentleman” leggen we jonge heren, zakenmannen en stijlvolle vaders in de watten. We tillen onze huidige service letterlijk naar een hoger niveau. Klaar voor een herenzaak die jou in de schijnwerpers zet? Bij “The Gentleman” in Overijse ben je geen nummer, maar word je op kwalitatieve handen gedragen!

Reginald

Gastheer

Gastheer Reginald heeft oog voor detail en zin voor uitdaging. Geen haartype, baardlengte of kapsel is hem te moeilijk. Hij streeft naar de perfectie en maakt van iedere klant een zelfverzekerde gentleman.

“The craft of creating without an eraser”

Daisy

Gastvrouw

Van zodra je binnenwandelt bij “The Gentleman” start je luxueuze totaalbeleving, daar zorgt gastvrouw Daisy met de grootste glimlach voor. Net als haar partner legt Daisy de lat zeer hoog als het op knippen, baarden of black mask komt.

“I make hair contact before eye contact”


Afspraak maken?

Afspraak boeken
Maak makkelijk en snel een afspraak via onze online boekingstool.